Újszülött fotózás

 

A természet legtökéletesebb kis csodái. A legcsodálatosabb fotózási élmény számomra mindig egy kis új élet kezdeti pillanatainak a megörökítése. A szuszogásuk, az illatuk, az apró kis kezecskék lábacskák, mind elvarázsolnak. Ideális, ha kisbabád a fotózás napján a 4-14 napos kor között van. Ebben az időszakban tudjuk elkészíteni a bájos, édesen alvó fotókat. Ezek a képek soha nem ismételhetőek meg a későbbiek során. 

A fotózás történhet a stúdiómban, ahol teljesen nyugodt és harmónikus körülmények várnak, illetve az otthonotokban is. A babák fotózásakor előnyben részesítem a természetes fényt, illetve az állandó fényforrásokat, így a vakut ha lehet nem használom. A baba-mama barát stúdió a II. kerületben található, egy csendes kis utcában. Itt az egész fotózás alatt otthon érezheted magad. Minden kelléket biztosítok, de természetesen ti is hozhattok olyan kellékeket, amit a fotókon látni szeretnétek. A fotózás kb. 3-4 órát vesz igénybe, ez nem azt jelenti, hogy végig dolgozunk, hanem azt, hogy az első mindig a baba és mi mindig mindenben alkalmazkodni fogunk hozzá.  A szoptatás, altatás is sok időt igényel néhány esetben. Az Ő nyugalmuk és biztonságuk mindig a legfontosabb.

Képek száma: nem a képek mennyiségi darabszámát nézem, hanem a minőséget. Nem készítek több egyforma képet, hogy magas darabszámban adhassam át őket. Igyekszem a lehető legtöbb szép képet elkészíteni és átadni a szülőknek.

 

A digitális fényképezőgépek robbanásszerű terjedésével hajlamosak vagyunk fotóinkat csak digitálisan tárolni. Nagyon szeretem, ha  a képek fizikai formában is megtestesülnek, hisz az egész fotózás, akkor lesz egy tökéletes egész egység, ha a végeredmény minőségi nyomatban is megvalósul. Ezért minden fotózáskor ajándékba adok egy Fine Art nyomatot. Rendkívül elegáns és különleges kivitelezése egy fotónak.